50 Jaar Bosbad

Het is 2024 en dat is een bijzonder jaar voor Bosbad Noord-Sleen. Dit jaar bestaan we namelijk 50 jaar! En dat vieren we graag samen met jullie! Op deze pagina vertellen we je alvast wat we van plan zijn en in de komende maanden gaan we nog meer informatie met je delen. Wij hebben er zin in!

Jubileumweekend

Samen met jullie, onze gasten en de samenleving om ons heen, willen we in de komende maanden geld ophalen om ongeveer 60 extra zonnepanelen te plaatsen die de warmtepomp van energie gaan voorzien. Met een spectaculaire zwemmarathon van maar liefst 50 uur en heel veel toffe activiteiten maken we van het laatste weekend van juni een groot jubileumfeest als afsluiting. Zet 28 tot en met 30 juni alvast in je agenda!

Meer lezen over het jubileumweekend

Energie voor de toekomst!

Het 50-jarig bestaan van het Bosbad gaan we vieren! Dat doen we natuurlijk met feest, maar wat is een betere manier om ons 50-jarig bestaan te vieren dan om te investeren in de toekomst? In 2024 willen we ons bad nog verder verduurzamen zodat we, gasloos, nog 50 jaar verder kunnen. Daarom investeren we in een warmtepomp en vragen we als verjaardagscadeau: zonnepanelen!

Meer lezen over ‘Energie voor de toekomst’

Sponsoring bedrijven

Tot slot gaan we bedrijven in de omgeving benaderen met de vraag of ze één of meerdere zonnepanelen willen sponsoren voor onze verjaardag. Vanaf een bedrag van 250 euro kun je een zonnepaneel aan ons ‘cadeau geven’! Heb je een bedrijf en heb je hier interesse in? Laat het ons dan weten, dan sturen we alle informatie over de verschillende pakketten en hoe je mee kunt doen.

Meer lezen over de sponsoring van zonnepanelen