Zwem4Daagse

Van 24 juni t/m 28 juni 2024 gaan we samen weer heel veel baantjes zwemmen en gezellige activiteiten doen!

Voor wie?
De Zwem4Daagse is vooral voor kinderen en jongeren. Dus ben je niet ouder dan 17 jaar en heb je minimaal je A-diploma? Dan kun je ‘s avonds meedoen! Ben je volwassen en wil je ook graag voor een medaille gaan, dan kun je op onze uren voor banenzwemmen je afstand afleggen of gezellig met je kind meezwemmen op de avonden.

Wat is de Zwem4Daagse?
Tijdens de Zwem4Daagse (die vijf dagen duurt) zwem je minimaal 4 van de 5 dagen 250 meter (10 banen). Daarmee verdien je een medaille! (Volwassenen moeten minimaal 4 van de 5 dagen 500 meter (20 banen) zwemmen om een medaille te verdienen.)

Wanneer is de Zwem4Daagse?
De Zwem4Daagse is van: 24 juni t/m 28 juni 2024. Je zwemt je banen tussen 18.00 en 19.00 uur en elke avond is er voor de kids een activiteit vanaf 19.00 uur.

Wat is er nog meer te doen?
Elke avond wordt er om 19.00 uur een leuke activiteit georganiseerd. Het programma volgt eind mei/begin juni:

Maandagavond: stuivertje duiken
Dinsdagavond: luchtbeddenrace
Woensdag: activiteit met de Buurtsportcoach
Donderdag: clinic Reddingsbrigade
Vrijdag: gesponsord zwemmen* + disco-feest.

50-jarig bestaan Bosbad Noord-Sleen
Het is een bijzonder jaar, want Bosbad Noord-Sleen bestaat 50 jaar! En dat vieren we in het weekend van 28 tot en met 30 juni. Tijdens het weekend halen we geld op voor het project ‘Energie voor de Toekomst’, om te zorgen dat het Bosbad nog heel lang blijft bestaan. En als je meedoet aan de Zwem4Daagse, dan kun je ons helpen! Vraag je ouders, opa’s en oma’s of buren om je te sponsoren voor je deelname aan de Zwem4Daagse. Op donderdag of vrijdag kun je het geld dat je hebt opgehaald inleveren (of door papa of mama via een QR-code laten betalen) bij het bad.

Na je aanmelding krijg je per e-mail een deelnamekaart en een sponsorlijst. Op de sponsorlijst kun je bijhouden hoeveel geld je hebt opgehaald. Deze lever je samen met je opbrengst in bij het bad.

Wanneer krijg je de medaille? 
Je krijgt de medaille als je minimaal vier van de vijf dagen 10 banen hebt gezwommen. We reiken op vrijdag de medailles uit. Kun je op vrijdag niet en heb je op donderdag al 4 dagen gezwommen? Dan kun je dan ook je medaille uitgereikt krijgen. 

Hoe gaat het met de fans?
Ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere fans zijn van harte welkom. Ze mogen je toejuichen. De kiosk is iedere avond open, dus ze kunnen ook even op het terras of het veld zitten met een lekker drankje en/of hapje.

Kosten
10 euro p.p.

Hoe doe je mee?

Ik wil meedoen aan de Zwem4Daagse!

Let op: je moet per deelnemer een kaart kopen. (Helaas kun je niet meerdere kaarten in 1x kopen.)