Reserveren

Wil je bij ons komen zwemmen? Dan moet je vooraf je plek reserveren. Heb je een abonnement? Dan is dit natuurlijk gratis. Heb je geen abonnement? Dan kun je alsnog een dagkaart kopen en afrekenen. Hierbij betaal je 50 cent administratiekosten.

Voordat je reserveert

Voordat je reserveert is het goed om de maatregelen rondom het coronavirus door te lezen. Zo weet je wat je in het bad kunt verwachten. We gaan er ook vanuit dat je alleen naar het bad komt als je gezond bent, volg hierbij ook de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid.

Tijdsblokken

We werken dit jaar met tijdsblokken. Je kiest een dag en tijdstip waarop je wilt komen en daarvoor koop of reserveer je een ticket. Kom het liefst niet meer dan 5 minuten voor het begin van je tijdsblok naar het zwembad, en zorg ook dat je aan het einde van het tijdsblok het terrein weer hebt verlaten. Zo help je ons om er samen met jullie ondanks de maatregelen een mooi zwemseizoen van te maken!

Mis je een blok in de reserveringsmodule? Dan heeft dit waarschijnlijk te maken met slechte weersvoorspellingen of te weinig reserveringen.

Abonnement

Heb je een abonnement? Dan kun je natuurlijk zonder kosten een ticket bestellen (of een goedkoper ticket voor aquafit of conditiezwemmen). Hiervoor heb je het abonneenummer nodig dat op je abonnement staat. Let op: wanneer je je tickets selecteert staat er dat ze geld kosten, zodra je een geldig abonneenummer hebt ingevuld gaat de prijs weer naar 0 (of naar de juiste prijs voor aquafit en conditiezwemmen).

Bekijk hier een filmpje met meer uitleggen over het bestellen als abonnementshouder.

Reserveren

Iedere donderdag openen we de reserveringen voor de week erna (maandag tot en met zondag).

Gebruik deze knop wanneer het formulier niet volledig getoond wordt