Abonnementen 2023

Met een zwemabonnement of seizoenskaart voor sportlessen betaal je één keer en dan kun je de rest van het seizoen genieten van ons bad.

Voorverkoop en zomer abonnement

Koop je je zwemabonnement voor de start van het seizoen (zaterdag 29 april)? Dan krijg je je abonnement voor de voorverkoopprijs. (Seizoenskaarten voor sportlessen hebben een vaste prijs.)

Zomer abonnement

Vanaf 21 juli 2023 (start zomervakantie Noord) kun je voor 37,50 euro p.p. een zomer abonnement aanschaffen. Je kunt dan nog tot en met het einde van het seizoen (10 september 2023) onbeperkt lekker komen zwemmen! (Let op: dit betreft een persoonlijk abonnement (niet voor aquasporten); wil je deze voor meerdere personen bestellen, dan moet je p.p. bestellen en afrekenen, anders rekent het systeem de prijs van een gezinsabonnement.)

Zwemabonnement

Wil je een abonnement kopen voor baantjes- en/of recreatief zwemmen? Dan kun je via de knop hieronder naar de abonnementenmodule gaan. Of bekijk hier eerst de prijzen. Registreer je (rechtsonder het aanmeldveld) of log in met de gegevens die je al hebt en bestel en betaal je abonnement voor dit seizoen.

Seizoenskaart op sportlessen

Voor Aquasport, Aquakids en snorkellessen kun je een seizoenskaart kopen voor het hele seizoen. Dan betaal je per les minder dan wanneer je losse tickets koopt. Op de pagina Zwemlessen vind je meer informatie over de verschillende lessen die worden aangeboden in het Bosbad.

Ik wil graag een seizoenskaart voor snorkellessen