Zwem4Daagse

We organiseren dit jaar ook weer een Zwem4Daagse! En dit jaar is het ook weer een Gezonde Zwem4Daagse! Dat doen we van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni.

Voor wie?
De Zwem4Daagse is vooral voor kinderen en jongeren. Dus ben je niet ouder dan 17 jaar en heb je minimaal je A-diploma? Dan kun je ’s avonds meedoen! Ben je volwassen en wil je ook graag voor een medaille gaan, dan kun je op onze uren voor banenzwemmen je afstand afleggen of gezellig met je kind meezwemmen op de avonden.

Wat is de Zwem4Daagse?
Tijdens de Zwem4Daagse (die vijf dagen duurt) zwem je minimaal 4 van de 5 dagen 250 meter (10 banen). Daarmee verdien je een medaille! (Volwassenen moeten minimaal 4 van de 5 dagen 500 meter (20 banen) zwemmen om een medaille te verdienen.)

Wanneer is de Zwem4Daagse?
De Zwem4Daagse is van 30 mei tot en met 3 juni. Je zwemt je banen tussen 18.00 en 19.00 uur en elke avond is er voor de kids een activiteit vanaf 19.00 uur.

Wat is er nog meer te doen?
Elke avond wordt er om 19.00 uur een leuke activiteit georganiseerd. Het programma ziet er als volgt uit:

Maandagavond: Schat duiken
Dinsdagavond: Maak je eigen gezonde snack
Woensdag: Red je vriendje door Reddingsbrigade de Spatters uit Beilen
Donderdag: Een spel op het veld door de buurtsportcoach
Vrijdag: Stormbaan

Wanneer krijg je de medaille? 
Je krijgt de medaille als je minimaal vier van de vijf dagen 10 banen hebt gezwommen. We reiken op vrijdag de medailles uit. Kun je op vrijdag niet en heb je op donderdag al 4 dagen gezwommen? Dan kun je dan ook je medaille uitgereikt krijgen. 

Hoe gaat het met de fans?
Ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere fans zijn van harte welkom. Ze mogen je toejuichen. De kiosk is iedere avond open, dus ze kunnen ook even op het terras of het veld zitten met een lekker drankje en/of hapje.

Hoe doe je mee?
Koop je tickets a 9 euro (inclusief verwerkingskosten) hier:

Let op: als je tickets koopt voor meerdere personen te gelijk, vul dan de voornamen van alle deelnemers in.