Handig om te weten

Parkeren
Bij het bosbad is voldoende (gratis) parkeerruimte.

Omkleden
Er zijn kleedruimtes bij het zwembad. Zowel individuele kleedhokjes voor zowel mannen als vrouwen, als een ‘schapenhok’ voor dames. Als je de toiletten, douches of kleedruimtes wilt gebruiken zijn badslippers verplicht.

Kluisjes
We hebben een klein aantal kluisjes beschikbaar, welke werken met een zelfbedachte code. Waardevolle spullen kun je eventueel ook in een tas langs de groene hekken bij het bad zetten. Stichting Bosbad Noord-Sleen is niet verantwoordelijke voor eventuele diefstal of schade aan eigendommen van gasten.

Calamiteiten
Onze toezichthouders zorgen ervoor dat iedereen veilig kan zwemmen. Volg eventuele instructies altijd op. Wordt er omgeroepen dat je het uit het water moet gaan? Doe dit dan direct.

Spelen
We hebben op de ligweide verschillende mogelijkheden voor kinderen om te spelen. Er is een speeltuin, een airtrampoline en er is een (beach)volleybalveld.

Baby’s en peuters
Er zijn verschillende plekken in de kleedruimtes waar je baby’s en/of peuters kunt verschonen. Ook kun je je baby en/of peuter verschonen in het invalidentoilet. Ook hebben we voor de kleintjes een apart peuterbadje met een kleine glijbaan.

Kiosk
Bij de kiosk kun je eten en drinken kopen. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Eten en drinken‘.