Doe mee aan de Gezonde Zwem4Daagse!

Van 30 mei tot en met 3 juni kun je in Bosbad Noord-Sleen weer meedoen aan de Gezonde Zwem4Daagse! Lekker zwemmen in de buitenlucht, een heerlijke gezonde snack en iedere avond een toffe activiteit.

Hoe werkt het?
Het is het de bedoeling dat je minimaal 4 van de 5 avonden 10 banen komt zwemmen. Dit doe je tussen 18.00 en 19.00 uur. Heb je dat gehaald, dan ontvang je aan het einde van de week een mooie medaille! Daarnaast is er iedere avond rond 19.15 uur een leuke activiteit. Voor iedere activiteit waar je aan meedoet krijg je een stempel. Heb je aan het einde van de week 4 stempels? Dan krijg je naast je medaille ook nog eens een leuke goodiebag! En, om het helemaal af te maken, krijg je iedere dag een lekkere én gezonde snack. 

Tijdens de Zwem4Daagse hebben we de volgende activiteiten:

Maandag: ‘Stuivertje’ duiken
Dinsdag: Maak je eigen gezonde snack

Woensdag: ‘Red je vriendje’ door Reddingsbrigade De Spatters uit Beilen
Donderdag: Een tof spel op het veld met de buurtsportcoach
Vrijdag: Stormbaan

Voor wie is het?
De Gezonde Zwem4Daagse is voor iedereen tot en met 17 jaar met minmaal een A-diploma.
Volwassenen kunnen natuurlijk ook zwemmen voor een Zwem4Daagse-medaille, Zij moeten 20 banen zwemmen. Er kan door ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, etc. ’s avonds worden meegezwommen met de kinderen of ze kunnen zelf zwemmen tijdens de trimzwemuren. (Let op: hiervoor zijn ’s avonds aangepaste tijden in verband met de activiteiten voor de kinderen.) 

Hoe doe je mee?
Je kunt een ticket kopen voor de Gezonde Zwem4Daagse via onderstaande knop. Je betaalt hiervoor eenmalig 9 euro. Via de mail ontvang je je toegangsbewijs met stempelkaart. De eerste avond dat je naar het bad komt om mee te doen, krijg je ook je activiteitenkaart.                                                                                                                                                      

Kun je gebruik maken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar een ticket voor de Gezonde Zwem4Daagse bestellen. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk de deelnamekaart krijgt gemaild.