Duikje wagen?

Benieuwd naar de onderwaterwereld? Of gewoon nieuwsgierig naar wat duiken is? Kunnen ademen onder water en gewichtsloos zweven onder water als een astronaut in de ruimte? Duikschool GoDive Experience organiseert op woensdag 25 augustus a.s. een Try Scuba avond in Bosbad Noord-Sleen!

Try Scuba is je kans om te ervaren wat duiken is. Compleet met een echte duikset, duikfles op de rug en ademautomaat in de mond, en onder begeleiding van een heuse duikinstructeur!

Je bevindt je in beschut water (zwembad) en wordt goed verzorgd door je instructeur, zodat je kunt genieten van die eerste onvergetelijke ademhalingen onder water en de magie van duiken kunt ervaren.

Aan het einde van deze korte introductie heb je een GoDive Experience Try Scuba-erkenningscertificaat verdiend! Dat is toch een leuke herinnering!

Deelname kost €30,- p.p. (normaal €50,- p.p.). Je moet je vooraf opgeven i.v.m. het aantal duiksets en instructeurs. Dit kan door voor 25 augustus 16.00 uur een mail te sturen naar: info@bosbadnoordsleen.nl met je naam, adres, leeftijd en je eigen emailadres (moet een uniek adres per deelnemer zijn).

Aanvang: 19.30 uur en neem je badkleding en een grote handdoek en/of badjas mee.

Voorwaarden deelname:                                                                                                                                                                                              

  • Zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen mogen deelnemen als ze in bezit zijn van een zwemdiploma en fit genoeg zijn om te zwemmen.
  • Kinderen t/m 15 jaar brengen hun ouders mee, daarboven voldoet schriftelijke toestemming.
  • M.b.t.Covid-19: houd je aan de regels van het RIVM en het zwembad en volg onze aanwijzingen op. Lessen worden gegeven zolang er geen beperkingen zijn opgelegd door de overheid.

We zien jullie graag woensdag 25 augustus om 19.30 uur!

Duikteam GoDive Experience – www.godive.nl