Wie doet er mee aan de Zwem4Daagse?

Bosbad Noord-Sleen organiseert dit jaar alsnog een Zwem4Daagse! Van 24 tot en met 28 augustus kunnen kinderen en jongeren tot en met 17 jaar (met een A-diploma) zwemmen voor een medaille!

Vier keer tien

In verband met de corona-maatregelen is de Zwem4Daagse dit jaar iets anders dan anders, en vooral voor kinderen en jongeren. Zij kunnen van 24 tot en met 28 augustus iedere avond tussen 18.00 en 19.00 uur tien banen zwemmen en daarmee een mooie medaille verdienen. 

Activiteiten

Bij goed weer zijn er op maandag, woensdag en vrijdag na het zwemmen ook leuke activiteiten voor de kinderen. Op maandag gaan we schatzoeken, op woensdag is er een luchtbeddenrace en we sluiten af op vrijdag met een disco. 

Meer informatie of meedoen?

Wil je meer weten of meedoen aan de Zwem4Daagse? Kijk dan op de pagina over de Zwem4Daagse. Daar vind je meer uitleg en koop je je ticket via het reserveringssysteem. Wil je op maandag starten? Dan koop je een ticket voor maandag 24 augustus. Start je op dinsdag? Koop dan een ticket voor dinsdag 25 augustus. Het ticket print je uit en neem je iedere dag mee naar het bad voor een extra stempel. Wil je als volwassene ook graag zwemmen voor een medaille (4x 20 banen), dan kan dit tijdens de reguliere blokken voor banen zwemmen. Vraag dan naar meer informatie bij het badpersoneel.