Openingsdag

Zaterdag 28 april start om 10 uur het nieuwe zwemseizoen in Bosbad Noord-Sleen! Het terrein ligt er weer tiptop bij, de verbouwing van de kassa/kiosk is afgerond en alle borden met nieuwe logo’s zijn geplaatst. Er zijn al veel abonnementen aangevraagd via de nieuwe website, het personeel is in mooie nieuwe kleding gestoken en de baden zijn weer heel mooi blauw. Wij hebben er weer zin aan!

Als je 21 april of eerder je abonnement(en) hebt besteld, liggen deze 28 april vanaf 10.00 uur voor je klaar.

Kom 28 april gezellig langs, de entree is die dag gratis!
De kiosk is ook de hele dag geopend (10.00- 17.00 uur) voor een lekker kopje koffie/thee, glaasje ranja of wat anders drinken, koek(jes)/snoepjes, tosti’s, patat, snacks of een ijsje.

Om 10.30 uur onthullen we de nieuwe naam van de kiosk, die we gekozen hebben uit de vele suggesties op Facebook. Degene die de naam bedacht heeft, krijgt een kadobon voor de kiosk.

Andre Mennen van de Reddingsbrigade en onze eigen Greta zijn ’s ochtends aanwezig om meer informatie te geven over Zwemmend Redden en Zwemvaardigheid, Wereldzwemslagen, Synchroonzwemmen en Snorkelen. Ze verzorgen dan ook allebei een gratis proefles. Dus wil je weten hoe het is om iemand uit het water te redden of hoe de lessen voor Zwemvaardigheid, Wereldzwemslagen, Synchroonzwemmen en Snorkelen eruit zien? Kom dan om 11.00 uur naar het bad.
Popping Sport is aanwezig van 11.00 uur tot 12.00 uur voor meer informatie over ABC-zwemmen.
Inschrijven voor alle zwemlessen is dan ook nog mogelijk!