Waar we voor staan

Visie

Als Bosbad willen we ook in de toekomst blijven bestaan. Daarom blijven we ontwikkelen. We zien dat de financiering van buitenaf steeds lastiger wordt, daarom willen we daar minder afhankelijk van zijn. Om dat te bereiken moeten we aantrekkelijk blijven voor het publiek dat we hebben, maar ook nieuw publiek aantrekken. Hierbij blijven onze randvoorwaarden altijd overeind; een veilig en schoon bad, waar enthousiaste vrijwilligers en personeelsleden de zaken goed voor elkaar hebben.

Missie

Wij zijn een gemoedelijk en verwarmd openluchtbad, midden in de natuur. We zijn van en voor iedereen. In de toekomst willen we een plek blijven waar jong en oud met plezier naartoe gaan.

Kernwaarden

Veilig Veiligheid staat altijd voorop! Verfrissend Verfrissend, zowel het water, als onze mensen, activiteiten en communicatie. Vitaal Vitaal, we blijven vernieuwen en bijdragen aan de leefbaarheid. Ontspannen en bewegen staan bij ons centraal. Voor elkaar Voor elkaar, daar doen we het voor. Vrijwilligers maken het bosbad tot wat het is, en dat voel je.