Andere lessen

Er zijn nog meer mogelijkheden voor zwemlessen bij het Bosbad, maar deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Vind je het leuk om één van deze lessen te volgen? Laat het ons dan vooral weten! De lessen gaan van start in de week van 7 mei.

  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3: na het Zwem-ABC kan je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s. Je hebt 2 keer per week 30 minuten les.
  • Snorkelen 1, 2 en 3: voor wie geïnteresseerd is in de wereld onder water. Je hebt 1 of 2 keer per week 30 minuten les, afhankelijk van het niveau.
  • Wereldzwemslagen 1, 2 en 3: kinderen maken een reis over de wereld en door de geschiedenis en leren huidige en historische zwemslagen die over de hele wereld worden en werden gezwommen. Je hebt 1 keer per week 30 minuten les.
  • Synchroonzwemmen 1, 2 en 3: kinderen leren met ballet in het water de basis van synchroonzwemmen. Je hebt 1 keer per week 30 minuten les.

Wanneer?

De lessen Synchroonzwemmen zijn op woensdag van 20.00 tot 20.30 uur. De overige lessen zijn op maandag, dinsdag of donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur. De precieze tijden bepalen we op basis van de aanmeldingen. De laatste les is in de week voor de zomervakantie. Heb je een voorkeur voor een dag/tijdstip? Geef dit dan aan bij je opgave. Mail hiervoor naar info@bosbadnoordsleen.nl.

Kosten?

De kosten voor Zwemvaardigheid bedragen 110 euro voor het hele seizoen. Je hebt dan dus 2 keer per week een half uur les (tot de zomervakantie). De kosten voor Wereldzwemslagen, Synchroonzwemmen en Snorkelen (tot de zomervakantie, m.u.v. Synchroonzwemmen, deze lessen gaan door in de zomervakantie) zijn voor een half uur per week 70 euro voor het hele seizoen.

Heb je nog vragen? Mail naar info@bosbadnoordsleen.nl

Zeemeerminzwemmen

Ook is er nog de mogelijkheid om te leren zwemmen als een zeemeermin in ons bad. Je kunt hier aan meedoen als je minimaal je A en B-diploma hebt en houdt van veel onder water gaan. Je leert de techniek van zwemmen met een staart om zo heel sierlijk door het water te kunnen bewegen. Deze lessen worden verzorgd door Popping Sport Emmen en gaan ook 7 mei van start.

Wanneer?

Maandagavond van 18.00 tot 18.30 uur.

Kosten?

De kosten voor 1 keer per week een half uur les bedragen 23,50 euro per maand. Opgave gaat via Popping Sport.

Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0591-629222 of mail naar info@poppingsport.nl.