Andere lessen

Er zijn nog meer mogelijkheden voor zwemlessen bij het Bosbad, maar deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Vind je het leuk om één van deze lessen te volgen? Laat het ons dan vooral weten! De lessen gaan van start in de week van 7 mei.

  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3: na het Zwem-ABC kan je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s. Je hebt 2 keer per week 30 minuten les.
  • Snorkelen 1, 2 en 3: voor wie geïnteresseerd is in de wereld onder water. Je hebt 1 of 2 keer per week 30 minuten les, afhankelijk van het niveau.
  • Wereldzwemslagen 1, 2 en 3: kinderen maken een reis over de wereld en door de geschiedenis en leren huidige en historische zwemslagen die over de hele wereld worden en werden gezwommen. Je hebt 1 keer per week 30 minuten les.
  • Synchroonzwemmen 1, 2 en 3: kinderen leren met ballet in het water de basis van synchroonzwemmen. Je hebt 1 keer per week 30 minuten les.

Wanneer?

Wanneer de lessen precies zijn, hangt af van de aanmeldingen en maken we later bekend.

Kosten?

De kosten voor Zwemvaardigheid bedragen 110 euro voor het hele seizoen. Je hebt dan dus 2 keer per week een half uur les (tot de zomervakantie). De kosten voor Wereldzwemslagen, Synchroonzwemmen en Snorkelen (tot de zomervakantie, m.u.v. Synchroonzwemmen, deze lessen gaan door in de zomervakantie) zijn voor een half uur per week 70 euro voor het hele seizoen.

Heb je nog vragen? Mail naar info@bosbadnoordsleen.nl