Aquakids

Aquakids is een super leuke en gevarieerde activiteit voor kids van 6 jaar en ouder met minimaal een A en B-diploma, die houden van lekker bewegen. De ene keer gaan we bootcampen, de andere keer survivalzwemmen of we doen een leuke circuittraining, waar de glijbaanrace ook een onderdeel van is. De week erna kan het zomaar een leuke conditietraining zijn, waarbij er ook gewerkt wordt aan je zwemtechniek, of een leuk balspel. En misschien heb je zelf wel een heel tof idee welke de zweminstructeur kan opnemen in de lessen :)! Kortom: heel afwisselende lessen om lekker zwemvaardig en -veilig te blijven en lekker in beweging te zijn!

Lesduur
30 minuten.

Wanneer
Dinsdag van 18.15 tot 18.45 uur.

Kosten
67,50 euro voor het hele seizoen (17 lessen). Het is ook mogelijk een keer een losse les mee te doen of later in te stappen, dan betaal je 5 euro per les.

Start/eind

3 mei 2022. Deze les gaat ook door in de zomervakantie. De laatste les is 30 augustus 2022. (31 mei is er geen les i.v.m. de Zwem4daagse.)

Aanmelden
Een seizoenskaart of losse ticket, kun je aanschaffen door op de knop hieronder te klikken. Eerst meer info? Stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en je telefoonnummer naar info@bosbadnoordsleen.nl.