Aquasport

Je kunt bij ons meedoen aan Aquasport. Aquasport is een gevarieerde les waarin aquajoggen, aquafitness en -aerobics en circuittraining worden afgewisseld. Iedereen kan in zijn of haar eigen tempo mee doen. En de oefeningen kunnen, als je dat wilt, (steeds) zwaarder worden gemaakt, door bijvoorbeeld het inzetten van gewichtjes,

Lesduur
45 minuten.

Wanneer
Dinsdagavond van 19.30 tot 20.15 uur en donderdagochtend van 10.00 tot 10.45 uur.

Start/eind
Dinsdag 3 mei 2022. Deze lessen gaan ook door in de zomervakantie. 1 september 2022 is de laatste les. (26 mei is er geen les i.v.m. Hemelvaartsdag.)

Kosten
80 euro voor het hele seizoen (18 lessen – 1x per week) als je een abonnement hebt en 100 euro voor het hele seizoen (18 lessen- 1x per week) als je geen abonnement hebt. Het is ook mogelijk een keer een losse les mee te doen of later in te stappen, dan betaal je 5,25 euro per les als je een abonnement hebt en 6,25 euro per les als je geen abonnement hebt.

Aanmelden
Een seizoenskaart of losse ticket, kun je aanschaffen door op de knop hieronder te klikken. Eerst meer info? Stuur dan een mailtje met je naam en je telefoonnummer naar info@bosbadnoordsleen.nl.