Borstcrawl cursus KNZB -basis en gevorderden

Leer in de basiscursus de borstcrawltechniek onder begeleiding van een KNZB-coach. De cursus heeft 5 basiselementen waar je gedurende 8 weken mee bezig bent. Deze elementen zijn: ligging, beenslag, armslag, ademhaling en een combinatie van alles. De gevorderden cursus is bedoeld voor zwemmers die de basistechniek beheersen en deze willen verbeteren. In de lessen (8) worden met een KNZB-coach de verschillende onderdelen van de slag zowel apart als in samenhang geoefend. Het doel is om een efficiƫntere en effectievere borstcrawl te leren zwemmen, die over een langere afstand kan worden volgehouden.

Lesduur
8 lessen van 60 minuten.

Wanneer
Lestijden volgen in het voorjaar van 2022.

Start
Volgt in het voorjaar van 2022.

Maximaal aantal deelnemers
8 per cursus.

Kosten
Volgen in het voorjaar van 2022. Er wordt aangegeven (zie links hieronder) dat je een kickboard, pullbuoy, zoomers en een front snorkel moet meenemen. De eerste 2 kun je bij ons in het bad lenen. Tip: zoomers en een front snorkel zijn voordelig aan te schaffen bij Decathlon.

Aanmelden
Deze cursus wordt verzorgt door de KNZB. Aanmelding en betaling verloopt dan ook via de KNZB. De aanmeldlinks volgen in het voorjaar van 2022.