Banen zwemmen

Je kunt bij Bosbad Noord-Sleen iedere dag banen zwemmen. Je kunt hiervoor op werkdagen vanaf 07.00 tot 10.00 uur bij ons terecht. In de weekenden kun je van 10.00 tot 11.30 uur heerlijk je baantjes zwemmen en op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 16.30 tot 19.30 uur. Op de avonden (maandag-, woensdag- en vrijdagavond) is er ook recreatief zwemmen en zullen er 2 a 3 banen beschikbaar zijn voor het zwemmen van baantjes. En op hele warme dagen, kun je dan pas terecht vanaf 17.30 uur. Voor banenzwemmen heb je een persoonlijk (of gezins-) abonnement nodig. Wil je niet het hele seizoen baantjes zwemmen, maar af een toe een keer, dan kun je een dagkaartje kopen bij het bad.

Let op: op maandag 26 juni en maandag 27 juni kan je tot 8.30 uur (i.p.v. tot 10 uur) baantjeszwemmen i.v.m. de schoolzwemwedstrijden en zondag 9 juli is er geen baantjeszwemmen i.v.m. de duathlon voor kinderen.

Wil je het hele seizoen lekker baantjes komen zwemmen, bestel dan je abonnement via de link hieronder. Tip: bestel je abonnement op Blue Saturday, zaterdag 22 april, en ontvang 15% korting!

Ik wil een abonnement bestellen